Cărți Herg Benet pentru un Crăciun pe gustul tuturor


 VEZI AICI TOATE PACHETELE PROMOȚIONALE.

Elfii de la editura Herg Benet au făurit în atelier jucării atât pentru cei cuminți, cât și pentru cei năzdrăvani. Au împachetat povești de dragoste, povești-hrană-pentru-suflet, precum și pe cele care stârnesc fiori pe spinare sau ho-ho-hohote de râs, au luat cărțile de pe raftul roșu și cele cărora le plac tripurile, și au reușit chiar să le prindă și pe cele care cutreieră, visătoare, prin atelier.


Toată luna decembrie, renii vor transporta pachetele acestea fără să ceară nimic în schimb.
Ba chiar știm din surse sigure că strecoară și
 câte o carte surpriză din atelier când vin la porțile voastre.Abisa (ediția a II-a) de Iulian Tănase, Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată de Cristina Nemerovschi, Tratat la psihiatrie (ediția a II-a) de Gelu Vlașin, Stresul dintre orgasme de Ana Mănescu, Acte calde într-un decor negru pe scene separate printr-o linie grea de Dan Stanciu
Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes de Cristina Nemerovschi, Moștenirea babei Stoltz de Alina Pavelescu, Poezii pentru văduve de Marcica Belearta, Pălăria albastră și alte povestiri de Andrei Crăciun, Marele băiat de cartier de Kiki VasilescuAni cu alcool și sex (ediția a III-a) de Cristina Nemerovschi, Dona Juana (ediția a II-a) de Lorena Lupu, Cimitirul (ediția a II-a) de Teleșpan, Octopussy de Cristina Boncea, Nopțile amanților de Corina OzonSânge satanic (ediția a IV-a) de Cristina Nemerovschi, Malad de Alexandru Voicescu, alter.ego. de Ana Mănescu, Cărăușul de păcate de Alain Gavriluțiu, Two Rabbit de Beatrice OgnenoviciInstinct de Ioana Duda, Mamifer de Ana Barton, Până când mă voi vindeca de tine de Corina Ozon, alive de Petronela Rotar și Sârme și portocali de Delia Oltea RusuPăpuşile de Cristina Nemerovschi, Fata de la nord de ziuă de Alexandru Voicescu, Tentații de Corina Ozon, Jurământ de rătăcire de Ana Barton, Quasar de Ana Mănescu


Când au de cărat pachete prea ușoare, sărmanii reni sunt suflați de viscol, așa că trebuie să le dăm merinde în plus. Acestea costă 9,95 lei/drum. Desigur, voi puteți adăuga în coș cărți până la valoarea de 85 de lei, ceea ce asigură faptul că renii vor ajunge direct la voi, fără ocolișuri și gustări suplimentare.Toate cele șase cărți ale lui Flavius Ardelean pot fi comandate cu doar 60 de lei, în loc de 160.
Pachetul, valabil numai în decembrie 2016, conține romanele 
Îmblânzitorul apelor (ediția a II-a), Acluofobia (zece povestiri macabre) (ediția a III-a), Bizaroproze, Scârba sfântului cu sfoară roșie, Miasma. Tratat de rezistența materialelor și Noumenoir.Păstrați-vă hainele curate în timp ce pregătiți mese gustoase, cu ajutorul șorțului și cărții de bucate Poftă Bună! cu Gina Bradea.


Coperte de purtat

Insigne cu copertele Laviniei Călina: la orice comandă care conține o carte de Lavinia Călina, veți primi și o insignă cadou (în limita stocului disponibil).
Tricou Rockstar + romanul Rockstar de Cristina Nemerovschi. Mărimi disponibile: M (potrivit și pentru S) și L (stoc limitat).


E floare (de zăpadă) la ureche să alegeți cărțile potrivite pentru un
 Crăciun pe gustul vostru și al oamenilor dragi vouă.


Vă urăm sărbători fericite și un an nou minunat! Ah, și vă spunem și-un secret:
 umblă vorba-n atelier că în curând vom începe să primim și bunătăți de pe alte meleaguri.


Postări populare de pe acest blog

Romanul universal al iubirii - „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” de Camil Petrescu

Poezia - cea mai profundă formă de exprimare a iubirii - „Departe de mine. Departe de tine” de Flavius Simion (prerecenzie)

Interviu cu Dumitru Șutoi