Mărțișorul de citit - o campanie a Editurii Herg Benet

Primăvara începe cu sărbătorirea femeilor speciale din viețile noastre, așa că v-am pregătit daruri numai bune pentru oricare dintre noi, fie de primit de către doamne, fie de dăruit de către domni: mărțișoare de citit. În perioada 1-8 martie, cărțile scrise de către autoarele române contemporane au reducere de 45% pe site-ul editurii, cu prețuri pornind de la 11 lei: http://www.hergbenet.ro/catalog.


Așadar, dacă ai o iubită cititoare (trust me, cititoarele sunt cele mai mișto prietene pe care le puteți avea), fata de care îți place adoră cititul saaaau pur și simplu vrei să te mulțumești pe tine că ești o persoană minunată (single & flawless), comandă o carte a editurii în această perioadă. E perfect pentru orice situație. Catalogul editurii e atât de vast încât e imposibil să nu găsești ceva ce gustul oricui.

P.S.: Merge și în cazul în care treceți printr-o despărțire sau crush-ul e atât de orb încât nu vede ce persoană genială are lângă el.

Postări populare de pe acest blog

Romanul universal al iubirii - „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” de Camil Petrescu

Povestea lor, povestea ta, povestea noastră - „Enigma Otiliei” de George Călinescu

Poezia - cea mai profundă formă de exprimare a iubirii - „Departe de mine. Departe de tine” de Flavius Simion (prerecenzie)