În ajun de Dragobete, mergem la lansarea cărții „înAltă iubire” de Flavius Simion!

Dragi cititori, în cinci zile urmează una din cele mai interesante lansări ale anului. Flavius Simion își lansează ultima lui carte, „înAltă iubire”, căreia i-am făcut și o prerecenzie aici. Fiți prezenți la o seară magică! 
Când?

Joi, 23 februarie, începând cu orele 18.30.

Unde?

Gilda Music Lounge, situat pe Str. Lipscani, nr. 53, în Centrul Vechi.

Invitați speciali?

Bineînțeles! Grațiela Marineață și Johnny Bădulescu Bis.


Flavius a fost drăguț și ne-a spus câteva cuvinte în exclusivitate despre acest minunat eveniment.

Promit că va fi o seară genială. Muzică, literatură, surprize, poze, autografe. Pe scurt, va fi o nebunie! Localul arată superb. Totul este perfect. Va fi lansarea anului! Dar vă las pe voi să vedeți rezultatul. Așa că va aștept în număr cât mai mare pe 23 la Gilda Music Lounge la Orele 18:30. Invitați vor fi prietena mea dragă și best violonist in the country, Grațiela Marineață, si Johnny Badulescu de la X Factor care îmi este și el un prieten foarte bun. Veniți să îi ascultăm, să vorbim, să ne pozăm! Nu lipsiți!


Dacă vreți să fiți și voi printre primii cititori ai volumului, îl puteți comanda de aici. De asemenea, dacă doriți să fiți la curent cu activitatea literară a autorului, aici este pagina lui de Facebook.


Mai jos aveți un videoclip realizat de însuși autorul despre seria „înAltă iubire”!


Postări populare de pe acest blog

Romanul universal al iubirii - „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” de Camil Petrescu

Poezia - cea mai profundă formă de exprimare a iubirii - „Departe de mine. Departe de tine” de Flavius Simion (prerecenzie)

Interviu cu Dumitru Șutoi